dimecres, 22 de febrer del 2017

Ja hem acabat el llibret de la Magdalena 2017!

Ja tenim acabat el llibret de la Magdalena 2017, ací vos deixem la salutació de l'inici del llibre:

Les persones que ens coneixeu ja haureu pogut endevinar que teniu a les vostres mans el llibre més especial de tots els que hem editat fins al moment.

 Des que vam començar la nostra trajectòria com editors l’any 1998, tots els anys, quan arriba el moment de començar a treballar per uns mesos més tard poder publicar aquestes pàgines, una de les tasques que més mals de cap ens ocasiona és la tria de la temàtica que farà de fil conductor del nostre llibret. 

Enguany la vida, o millor dit, la fi de la vida, ens l’ha proporcionat i li dediquem aquest llibre al Magre: home, pare, llaurador, iaio, güelo, veí del Raval...que el setembre passat va decidir marxar de viatge per sempre i deixar-nos una gran i bona HERÈNCIA. Amb ell vam créixer i d’ell vam aprendre a estimar la nostra terra i les nostres arrels. 

D’ell va nàixer la colla i, el que és més important encara, una família orgullosa de portar el seu nom i el seu llegat. Estem segurs i segures que allà on estiga seguirà guaitant tot el que passa per la Plana, rient i remugant, sent com és ell: el més Magre de tots. 

Magdalena! Vítol!

Important